Валдас Дамбраускас след загубата от Малмьо: Твърде много грешки, не успяхме да се справим с напрежението


Валдас Дамбраускас след загубата от Малмьо: Твърде много грешки, не успяхме да се справим с напрежението
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

5097 0

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас закономерно не бе доволен от представянето на своите играчи в мача срещу Малмьо и обясни загубата в първата плейофна среща с грубите грешки в защита:

"Европейските мачове не са лесни и не успяхме да се справим с напрежението, може би. Не успяхме да се справим с пресата, допуснахме твърде много грешки и това се оказа решаващо. Опитахме да срещаме противника още в неговата половина, но с тяхната постройка беше трудно да ги затрудним. Направихме твърде много грешки и не ни се получаваше в прехода в атака", заяви той.

"Опитахме всичко, не се получаваше, въпреки че всички опитаха да правят това, което могат. Можем да говорим и за липса на концентрация. При първия гол изпуснахме човека си, а при втория не успяхме да вземем втората топка. Сега трябва да се подготвим добре за втория мач и да се покажем като друг отбор. Най-важно е да променим организацията на атаките и да успеем да излезем от пресата", бе краткият коментар на Валдас Дамбраускас пред камерата на "БТВ".

Реваншът между Лудогорец и Малмьо е на 24 август (вторник) в Разград!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички