Валдас Дамбраускас се оправда: Спечелихме титлата 4 кръга по-рано и празнувахме


Валдас Дамбраускас се оправда: Спечелихме титлата 4 кръга по-рано и празнувахме
Снимка: Vladimir Stoyanov/ LAP.bg

1502 0

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след погрома на своя тим с 1:4 от ЦСКА в дербито на кръга от Първа лига. Наставникът отдаде кошмарния резултат на това, че титлата вече е спечелена и трудно се играе при това условие.

"Очевидно е. Когато спечелиш титлата 4 кръга преди края на сезона, празнуваш, наслаждаваш се и това е рецептата за катастрофа като днешната. Допуснахме голове заради липса на концентрация. Още в първите минути се случи това и психологията става по-различна за целия двубой. При 0:2 успяхме да се върнем в двубоя и 2 минути след това получихме нов гол. Повтарям се, но наистина е много трудно да играеш срещу толкова мотивиран отбор, когато спечелиш 4 кръга по-рано. Бяха добре приготвени и това бе важен мач за тях.

Търсех по-различно нещо. Бяхме принудени да направим две принудителни промени. В този момент е много трудно да се справяш. Трябва да приема отговорността, че не успях да се справя да подготвя отбора по най-добрия начин. Трябва да уважаваме професията и феновете. Не успяхме да се отблагодарим на феновете днес.

Говорихме с Десподов, той е силен характер. Несправедливо е да го третират по този начин. Той бе техен футболист дълго време. Това е професионалната кариера на един състезател. Трябва да имаш силен характер и да си силен психологически, за да оцелееш в такава ситуация. Вече давам почивка на основните футболисти" - заяви Дамбраускас пред "Диема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички