След разгрома над Лудогорец: Любослав Пенев "скастри" свой защитник, който издава "тайни"


След разгрома над Лудогорец: Любослав Пенев "скастри" свой защитник, който издава "тайни"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4008 0

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана доволен от разгромния успех с 4:1 над шампиона Лудогорец. Специалистът подчерта, че иска неговият тим да изглежда точно по този начин. Освен това Пенев къде сериозно, къде на шега, скастри Юрген Матей, който преди това сподели, че в отбора тренират статични положения.

"Обичам и се радвам, когато отборът ми играе добре. Радват се и привържениците, което е още по-добре. Днес успяхме да оползотворим много от ситуациите, които създадохме. Добър мач за нас. Всеотдайни, умни, разумни, браво на момчетата. Искам по този начин да минават мачовете ни - с хъс. Доволен съм. По принцип тренираме тези ситуации, но не е хубаво Матей да разказва какво тренираме и какво не. Футболът е колективен спор, няма място за егоизъм. 

След всеки един мач статистиката се променя, така беше и след този двубой. Не е мой успех срещу Лудогорец, аз съм колективен. Не знам дали второто място зависи от мача с Локомотив (Пловдив). Ще подходим мотивирано за всички останали мачове. Със самочувствие и желание. Най-важното е на терена какво правим" - заяви Пенев пред "Диема спорт".

А какво заяви Валдас Дамбраускас и как оправда погрома за Лудогорец от ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички