Валдас Дамбраускас призна: ЦСКА бе по-добрият отбор от нас!


Валдас Дамбраускас призна: ЦСКА бе по-добрият отбор от нас!
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1097 0

ЦСКА победи Лудогорец с 2:1 и по този начин "червените" се класираха на финала за Купата на България, където ще се изправят срещу Арда Кърджали в спор за трофея! След края на днешната среща старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас заяви:

"Това не е първото голямо разочарование в моята кариера! Част от играта е да печелиш мачове и да ги губиш. Разбира се, трябва да бъдеш подготвен и да губиш. ЦСКА днес бе по-добрият отбор от нас, особено през първото полувреме, и смятам, че напълно заслужено си осигуриха място на финала."

"От тук нататък ще трябва да разгледаме причините, поради които се стигна до тук, но определено първото полувреме много натежа! ЦСКА ни хвана на контраатака на няколко пъти и твърде елементарно губехме топката. Това ни коства мача..."

"През второто полувреме направихме някои промени както във формацията, така и в изпълнителите, но вече бе твърде късно."

"Ние трябваше да бъдем готови за различни сценарии, имахме различни планове, но именно тези загубени топки в центъра на игрището отваряха много пространства. Опитахме се да играем атакуващ футбол, крайните ни бранители бяха изнесени напред."

"Не искам да вярвам, че причината за загубата е високата мотивация на ЦСКА. Това е дерби мач и не би трябвало футболистите ни да имат нужда от екстра мотивация за такава среща."

"Животът продължава, трябва да вдигнем главите си и да продължим да работим, за да отговорим на тази загуба днес."

Всичко по-интересно около мача можете да научите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички