В Разград се стягат за инвазията на заралии


В Разград се стягат за инвазията на заралии
Снимка: БГНЕС

2063 0

МВР-Разград предприема мерки във връзка с футболната среща между ПФК „Лудогорец” и ПФК „Берое”-Стара Загора, съобщиха от дирекцията.

Във връзка с футболната среща от 1/8 финал за Купата на България между ПФК „Лудогорец” и ПФК „Берое”-Стара Загора, която ще се проведе на 22 февруари от 15.30 часа на стадион „Лудогорец арена”, от 13.30 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците „Ветеринарна”, „Мраморно море” и Северен булевард.

ОД на МВР-Разград предприема следните мерки за сигурност: След запълване на капацитета на стадиона няма да бъдат допускани повече зрители. На стадиона няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества.

Няма да се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване, както и лица, носещи стъклени бутилки.

На стадиона няма да бъдат допускани посетители с бутилки.

От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода.

Няма да се допускат малолетни лица без родители.

Ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия предмети.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички