В Лудогорец категорични: Очаквайте зрелище с ЦСКА


В Лудогорец категорични: Очаквайте зрелище с ЦСКА
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1437 0

Помощникът на Валдас Дамбраускас в Лудогорец - Станислав Генчев, очаква зрелищен полуфинален сблъсък с ЦСКА в турнира за Купата на България. Както е известно, жребият отреди двата най-добри отбора у нас да се срещнат преди финала, а "орлите" продължават години наред да не могат да се доберат до дубъл у нас - и титла, и Купа. 

"Труден жребий и за двата отбора. Зрителите ще са най-доволни, че се очертават два страхотни мача. По принцип в такива мачове няма значение в кой мач си домакин. Това са два много добри отбора и ще има сериозно напрежение. Мачовете нямат общо с първенството. Не бих казал, че е финал преди финала, защото и Арда, и Славия имат своите качества", каза Генчев пред "Диема Спорт". 

Той беше помолен да коментира факта, че клубът не може да се добере до спечелването и на двата вътрешни трофея, но бившият главен наставник заобиколи въпроса, настоявайки че сега това е целта пред клуба. 

Целите винаги са високи. Шампионска титла и купа - не правим изключение. Желанието ни е много голямо да постигнем дубъл. Все още не сме обсъдили жребия в клуба, но предстои да изготвим програмата на отбора", допълни той. 

Лудогорец ще влезе в битките срещу "червените" като фаворит, но настоящият треньор на ЦСКА спечели турнира две години поред и продължава да няма загуба вече 3 години в надпреварата - вижте и коментара на Бруно Акрапович за сблъсъка ЦСКА - Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички