Деко: "Левски" е фаворит заради публиката, но...


Деко: "Левски" е фаворит заради публиката, но...
Снимка: Getty Images/Guliver

1740 0

Бившият полузащитник на "Левски" и Лудогорец Мирослав Иванов коментира предстоящото дерби между бившите му тимове.

"Мачът на "Герена" е непредвидим. Не мога да кажа кой ще победи, защото всеки един развой е възможен. "Левски" набира скорост и е фаворит заради публиката. Доколкото познавам настоящите играчи на Лудогорец, мисля, че не се притесняват. Те са играли доста такива мачове и са наясно какво ги очаква", коментира Иванов.

"Лудогорец разполага с доста качествени единици. Не мисля, че са в криза, а че по-скоро случващото се е закономерно. Хората имат високи очаквания и искат едва ли не да се повторят успехите от миналия сезон. Взеха се нови играчи, които тепърва ще се обиграват. Треньорът е нов, което също е фактор", допълни халфът.

Играчът, който има две титли, купа и Суперкупа с разградчани и три титли, 2 купи и 2 Суперкупи с "Левски", смята, че Литекс има потенциал и може да изненада Лудогорец и "сините" в битката за първото място.

"Все още е прекалено рано да се говори и да се дават каквито и да било прогнози. "Левски" и Лудогорец са качествени отбори. Литекс също не е за подценяване, тъй като разполага с добри млади момчета и чужденци", посочи Мирослав Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички