Ужасяващи грешки в защита и непростими пропуски в атака за Лудогорец


Ужасяващи грешки в защита и непростими пропуски в атака за Лудогорец
Снимка: Ludogorets.com

2023 0

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба не изглеждаше никак доволен от факта, че възпитаниците му претърпяха крах срещу Антверп и допуснаха пълен обрат от 1:0 до 1:2, а мачът можеше да завърши и с разгромен резултат в полза на белгийския тим.

Ужасяващите грешки на Лудогорец 

Още през първото полувреме се видяха сериозни пробойни в дефанзивен план за Лудогорец, като разиграващите халфове допуснаха много неточности в разиграванията, а бековете, и особено Сисиньо, имаха тежка вечер срещу скоростните атаки на Антверп. През първото полувреме тези грешки не бяха наказани, но през втората част дори при гол аванс белгийците не спряха да натискат и стигнаха до обрат, а основен "виновник" от страна на Лудогорец бе Алекс Сантана, който допусна фрапантни грешки, особено при втория гол. 

"Допуснахме неточности и не беше това играта, която искахме. Губихме топката и правихме непредизвикани грешки. Не беше играта, която искахме. Някои играха за първи път в групи на Лига Европа и може би просто не издържаха на напрежението", коментира Върба след срещата. 

Гневът на Върба от пропуските на Лудогорец

"Главно ме ядоса, че имахме чисти положения, създадени на контраатака, и не бяха точни. Трябваше да ги изиграем по-добре и главно от това се ядосах. В Лига Европа играят качествени отбори, няма общо с вътрешното първенство. Тук трудно се създават положения и футболът е съвсем друг. Аз го казах и вчера – за нас това беше много важен мач. Чакат ни други пет и ще бъде тежко, но ще видим какво ще се случи. Остават още 15 точки за печелене и се надявам да спечелим повече", сподели Върба относно представянето в Европа на тима

Какво е състоянието на Кирил Десподов? 

В края на първото полувреме Кирил Десподов получи разтежение, което може да го извади от игра за няколко седмици. Засега обаче няма подробности за периода на възстановяване, а Върба бе изключително лаконичен по темата. "Ще изчакаме до утре за Десподов. Доколкото чух, има разтежение в бедрото и утре лекарите ще кажат своето становище", завърши Павел Върба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички