Каули: Постигнахме своята минимална цел


Каули: Постигнахме своята минимална цел
Снимка: Getty Images

1732 0

Голмайсторът за Лудогорец в Дъблин – Каули Оливейра, говори за "Домът на футбола" по Диема Спорт. Това се случи веднага след загубата на "орлите" от Шамрок Роувърс с 1:2.

Поражението не се оказа фатално за българския гранд и така тимът очаква своите двубои срещу хърватския шампион Динамо Загреб. Те ще бъдат от третия предварителен кръг на Шампионска лига.

"Още след края ми беше ясно, че реваншът ще е труден. В подобни мачове имаш нужда от спокойствие. Ние сме отбор, който обича да държи топката. Този път не се получи. Мисля, че вторият гол ни постави под по-голямо напрежение. Бях уверен, че ще продължим. Голът беше много важен за нас, за да продължим напред".

"Не бих казал, че има напрежение. Знаем, че ще играем през 3 дни. Трябва да държим високо ниво. Искаме да вървим стъпка по стъпка. Срещу Спартак ще търсим победа, после ще гледаме Динамо. Постигнахме цел минимум с груповата фаза на евротурнир, но искаме да играем Шампионка лига.

Работейки стъпка по стъпка, ще видим къде ще стигнем. Със сигурност Динамо е солидно име. Тези мачове са 50/50. Въпросът е кой ще е по-уверен и ще покаже повече качества. Със сигурност в Загреб ще е по-топло, но за мен и сънародниците ми е добре. В България играем дори на сняг", довърши офанзивният играч.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички