Удар по Лудогорец, ще бъде без две от звездите си срещу Еспаньол


Удар по Лудогорец, ще бъде без две от звездите си срещу Еспаньол
Снимка: Ludogorets.com

2442 0

Лудогорец понесе тежък удар преди двубоя с Еспаньол в Шампионска лига. Разградчани ще бъдат без Клаудио Кешеру и Яцек Горалски, това разкри наставникът Станислав Генчев. Наказан е и Драгош Григоре, който получи червен картон при гостуването на Ференцварош.

"Отговорността е много по-голяма и всички очакват да се класираме в следващата фаза. Действително Еспаньол е най-тежкият съперник за нас. Повечето футболисти успяха да се възстановят. За съжаление, Яцек Горалски и Клаудиу Кешерю няма да могат да вземат участие в утрешния мач. Имаме достатъчно футболисти, които да ги заместят. Излизаме да играем за победа, но в груповата фаза всяка една точка е важна. Ако завършим наравно, няма да е неочаквано", заяви наставникът.

"Утре ще видим кой ще замени Драгош Григоре. Рано е да говорим за единадесеторката. Не мисля за рекордите. Интересува ме всеки следващ мач. Ако победим Еспаньол, до голяма степен ще предрешим крайния изход в групата", допълни той.

"Отборът е готов. Всички очакваме с нетърпение в Европа. Очаква ни труден мач и това, че те не се справят в Испания, въобще не ни заблуждава. Знаем, че играем срещу сериозен съперник и трябва да сме на максимума на възможностите, за да победим. Знаете, че те смениха треньора и в последния кръг промениха начина на игра. Само може да гадаем как ще подходят утре. Типичен испански футбол – много подавания, контрол върху топката и доминация през целия мач. Ние трябва да се противопоставим по най-добрия начин на това тяхно поведение“, допълни треньорът на шампионите.

Междувременно стана ясно, че от Динамо Букурещ са предложили звездно трио на Лудогорец - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички