Турски гранд напира за Жуниор Кайсара


Турски гранд напира за Жуниор Кайсара

1460 0

Бешикташ е подновил интереса си към защитника на Лудогорец Жуниор Кайсара, твърди "Тема Спорт". Бразилецът бе попаднал в полезрението на турския гранд още преди месец, но тогава трансферният прозорец бе затворен, заради което е било изпратено запитване за цената му.

Засега не е ясно колко точно ще поиска Лудогорец от Бешикташ. Ясно е, че сумата най-вероятно ще надхвърли 2,5 милиона евро.

Бившият футболист на Жил Висенте не е бил първи вариант пред ръководството на "черните орли". Приоритет за клуба бе привличането на Макси Перейра от Бенфика. 30-годишният уругваец обаче отказа да смени клубната си принадлежност. Това е накарало тима да се насочи към услугите на Кайсара.

"Търсим десен бек и говорим с доста футболисти. Част от тях са готови да се присъединят към нас", заяви президентът на турския клуб Ахмед Чеби.

През изминалата есен бразилецът, който може да играе и на двата фланга на защитата, а дори веднъж бе използван и като централен бранител, записа 14 мача в А група, в които се отчете с 6 асистенции. Той взе участие и в 11 от общо 12-те срещи на Лудогорец в Шампионската лига, като не игра единствено срещу Дюделанж (1:1) в Люксембург. Кайсара блесна в сблъсъка с Ливърпул (1:2) на "Анфийлд" заради силните си пробиви по фланга. Той запази високо ниво и в останалите двубои на тима в групите на най-комерсиалния турнир.

Бекът закъсня за старта на подготовката на Лудогорец и се присъедини направо в Турция, заради това в първите дни от лагера тренираше по специална програма. От вчера обаче той се присъедини към основната група.

Ако от Бешикташ ударят на камък в опита си да привлекат Кайсара, то най-вероятно ще се насочат към услугите на Иво Пинто от Динамо Загреб.

От Лудогорец все още обмислят дали да се разделят с вратаря Владислав Стоянов, към когото има голям интерес от сериозен руски клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички