Легия (Варшава) на крак в Белек за звезда на Лудогорец


Легия (Варшава) на крак в Белек за звезда на Лудогорец

1614 0

Полският гранд Легия (Варшава) дебне за футболисти на Лудогорец, съобщава "Меридиан Мач". Вчерашната тренировка на тима е била посетена от спортния директор на "армейците", като неговата задача в Турция е да търси евентуални попълнения за зимната си селекция. В Легия са научили, че на някои от основните футболисти на Лудогорец договорите им изтичат през лятото и могат да ги привлекат сега.

Най-голям интерес е имало към испанския халф Дани Абало, който бе най-постоянният футболист на "орлите" през есента, като вкара две попадения в груповата фаза на Шампионската лига (б.р. - в двата мача с Ливърпул) и се превърна в един от голмайсторите на тима в „А" група с 6 попадения. За момента обаче пред Абало има два варианта - или да остане в Лудогорец с нов договор, или да продължи в по-силно първенство, каквото е желанието му.

В момента в Легия има един испанец - защитникът Иняки Астис. Иначе "армейците" искат да направят сериозна селекция, тъй като ще срещнат холандския гранд Аякс в 1/16-финалите на Лига Европа. Както е известно, Легия щеше да играе в груповата фаза на Шампионската лига, но използването на нередовен играч пари в Турнира на богатите шотландския Селтик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички