"Трудно е да се гостува тук": Бранителят на Лудогорец, който прониза Берое, е на върха на щастието


"Трудно е да се гостува тук": Бранителят на Лудогорец, който прониза Берое, е на върха на щастието
Снимка: ludogorets.com

785 0

Франсиско Хавиер Идалго Гомес, познат като Сон, изигра силен мач с фланелката на Лудогорец при победата за неговия тим с 2:0 над Берое. Десният краен бранител реализира първото попадение в срещата, а Руан Секо оформи крайния резултат.

Сон призна, че се радва много на факта, че се разписва, като бе запитан и за предстоящия дуел срещу ЦСКА 1948 за Купата на България. Бранителят се надява отборът му да продължи да играе по същия начин, да остане първи в класирането и да се класира напред за Купата.

Сон постави целите пред Лудогорец

"Благодаря за наградата, това беше труден мач. Трудно е да се гостува тук. Щастлив съм от мача, от гола, както и от начина, по който се представихме. Истината е, че е страхотно (бел. ред. че вкарвам). Щастлив съм, че успях да вкарам.

Трябва да правим това, което правим и досега. Да продължим по начина, по който се представяме и играем. Ще бъде елиминация. Трябва да вървим като първи в класирането и да печелим" - заяви Сон след срещата. Той и съотборниците му бяха максимално улеснени след чутовна глупост и абсурден червен картон на вратаря на Берое (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички