"Трябва да бъдем много умни" - коментарът на Георги Дерменджиев преди реванша Лудогорец - Сервет


"Трябва да бъдем много умни" - коментарът на Георги Дерменджиев преди реванша Лудогорец - Сервет
Снимка: ludogorets.com

828 0

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, даде пресконференция преди мача-реванш срещу Сервет Женева.

*Първият сблъсък в Швейцария от 1/16-финалите в турнира Лига на конференциите завърши 0:0, а вторият на "Хювефарма Арена" е на 22-ри февруари (четвъртък) от 19:45 часа.

Коментарът на Дерменджиев

"В Женева теренът не беше много добър, но ние не се оправдаваме с това нещо. Надяваме се, че доброто състояние на игрището в Разград ще ни помогне. Не знам дали създаваме или не достатъчно голови положения. За нас е важно ние да сме крайни победители, а не колко ситуации ще направим в мача", започна Дерменджиев.

Георги Дерменджиев

"Не мисля, че утрешната среща ще бъде чак толкова коренно различна в сравнение с първата. Защото ние като противници се познаваме добре и се надяваме, че ще стане един добър мач".

"Резултатът 0:0 от първия мач беше добър за нас, но аз мисля, че мачът си остава 50 на 50. Сервет е един много добър отбор, много добре комплектован. Не му пречи да играе като домакин или като гост, но е вярно, че ние сме домакини и това е важно", каза още наставникът на "орлите", а след това призова:

ОЩЕ: Сервет стана за смях в Швейцария с нелеп гаф точно преди реванша с Лудогорец!

"Трябва да бъдем много умни утре. Мисля, че това не е достатъчно, но е важен момент. Съперникът е добър отбор и ние се съобразяваме с това нещо, но мисля, че имаме много добри шансове да продължим. Действително, теренът в Женева не беше добър, но нашият е, така че се надявам да ни помогне".

"Аз предпочитам отборът да играе равномерно и като домакин, и като гост. Но у дома наистина чувстваме подкрепата на нашата публика и тя ни носи по-голямо самочувствие", допълни Дерменджиев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Георги Дерменджиев готви 2 промени в състава на Лудогорец за реванша срещу Сервет Женева?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички