Трети изходящ трансфер за 24 часа: Лудогорец праща 29-годишен в Израел


Трети изходящ трансфер за 24 часа: Лудогорец праща 29-годишен в Израел
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2142 0

Ръководството на Лудогорец продължава да бъде активно на трансферния пазар и според "Тема Спорт" е на броени часове от това да осъществи трета сделка в последните 24 часа и да продаде пореден свой футболист!

Изданието твърди, че "орлите" са на крачка от финализирането на преговорите с израелския Макаби Тел Авив за правата на 29-годишния бранител Жосуе Са, след като на 2 февруари вече се разделиха с Мавис Чибота и Стефан Баджи.

Споменава се още, че сумата, която ще влезе в касата на българския шампион е от порядъка на 250 000 евро! Най-вероятно Жосуе Са ще премине в Израел под наем до края на кампанията, а след това ще бъде откупен за постоянно.

Защитникът пристигна в Разград малко след старта на сезон 2020/21, но не успя да се утвърди като титуляр и записа общо 36 мача, в които отбеляза 5 гола и добави още 2 асистенции на сметката си!

Късно снощи пък се появиха информации, че Локомотив Пловдив също ще извърши изходящ трансфер, който ще бъде на стойност 500 000 евро (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички