Треньорът на шампионите: Чакам още двама нови


Треньорът на шампионите: Чакам още двама нови
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1061 0

Още две ново полънения очаква в състава си треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро. Той обяви това на летище "София" при завръщането на отбора от лагера в Австрия.

"Ввсеки момент ще пристигнат и тогава ще сме много по-силни. Чакаме ги и не искам нищо да коментирам преди това", каза португалецът.

Относно последната контрола с руския шампион Зенит, която беше прекратена още през първото полувреме заради буря той обясни: "Ако играем като в този ще съм много доволен. Имам много добър отбор."

"Гови сме, направихме добра подготовка. Ще продължим да работим още 5-6 дена до първия мач и следващия мач трябва да работим добре, за да донесем радост на феновете“, продължи Рибейро.

„Всички отбори са трудни, всеки един отбор в Шампионска лига е труден противник. Вярвам в моя отбор, знам, че сме качествен отбор и смятаме, че ще спечелим следващия мач и се надяваме на това“, каза той.

Относно съперника Милсами, Рибейро коментира: „Знаем всичко, гледахме видео на три мача и следващите дни ще ги изучаваме все повече и повече, за да бъдем готови и да ги елиминираме. Не съм притеснен, не искам да се стига до защита, искаме да играем само за победа“, допълни португалецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички