Прекратиха контролата между Лудогорец и Зенит заради буря


Прекратиха контролата между Лудогорец и Зенит заради буря

1433 0

Последната контрола на Лудогорец в Австрия беше прекратена. Двубоят с руския Зенит не се доигра заради разразилата се буря на стадиона. Това се случи малко преди края на първото полувреме при резултат 0:0.

В първите минути на срещата Лудогорец бе по-добрият отбор на терена. Още в третата минута Ангуло отправи далечен удар към вратата на Зенит, но топката не затрудни Лодигин. Малко след началото на срещата двубоят беше прекъснат, тъй като ято патици влезе на терена.

В 22-та минута капитанът на Зенит бе принудително сменен, след като получи контузия в бедрото. Малко след това Доменико Кришито получи жълт картон, тъй като спъна Кишада. Лудогорец изпълни пряк свободен удар, но Козмин Моци стреля над вратата. Зенит също пропусна добри възможности да отбележи.

Малко преди края на първото полувреме обаче заваля пороен дъжд на стадиона, а после и градушка, което принуди реферът да прекрати срещата. След като направи консултация с двамата треньори Бруно Рибейро и Андре Вилаш-Боаш, съдията официално сложи край на мача.

Утре Лудогорец се прибира в България, където ще се подготвя в оставащите дни до първия си мач от Шампионска лига през този сезон. Съперник на българския тим е Милсами.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички