Треньорът на Лудогорец призна, че очаква да срещне трудности в Шампионска лига


Треньорът на Лудогорец призна, че очаква да срещне трудности в Шампионска лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3970 0

Старши треньорът Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от представянето на отбора при успеха над Триглав с 4:0. Това обаче не важи за съперника, който отреди жребия за първия кръг в Шампионска лига. Според него Ференцварош е достатъчно тежък и отказа да коментира потенциалния втори опонент на шампиона на България във следващия етап.

"Тежък съперник е Ференцварош. Гледайки съперниците, от три силни отбора – два се срещнаха. Няма как да го променим и е важно да се подготвим добре, тъй като е сериозен отбор. Гледах вече един мач на запис. Нека не бързаме за втория кръг, тъй като първите ни насоки са да отстраним Ференцварош. Това ни е мачът, върху който сме фокусирани”, заяви Стойчо Стоев пред DIEMA SPORT.

„Първите ми впечатления са разнопосочни. Имахме хубави моменти, които бяха повече. Хареса ми най-вече, че имаше бързина в атаката ни, повече скорост. Не навсякъде бяха с добър завършек, но се стараеха. В интерес на истината първото полувреме създадохме повече положения, а второто вкарахме голове. Сега сме в период на подготовка, че е твърде рано да се говори нещо по-конкретно. В следващите контроли се надявам да се развием като начин на игра, за да бъда по-конкретен в отговорите си”, сподели още той за първата контрола на австрийска земя.

А кой ще е съперникът на Лудогорец във втори кръг, ако отстрани унгарския тим - вижте в този материал.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички