Треньорът на Лудогорец: Поемам цялата отговорност за провалите


Треньорът на Лудогорец: Поемам цялата отговорност за провалите
Снимка: БГНЕС

1378 0

Старши-треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро, записал нов провал след пристигането си в Разград, си замълча на въпрос дали е готов да си подаде оставката.

Той е категоричен, че неговите възпитаници не са изпълнили задачите, поставени преди мача, а в същото време подчерта, че Черно море заслужено е спечелил Суперкупата.

"Първата част беше много лоша за нас, втората се подобрихме малко. Но не успяхме да направим нищо от това, което бяхме планирали. Поздравявам противника, спечели заслужено. Ние ще продължим да работим и се надяваме да се подобрим още повече", заяви Рибейро пред "Диема Спорт 2".

"Поведението ни през първата част беше много зле, това трябва да променим. Това, че сме шампиони не стига, трябва да го докажем на терена. Днес не стояхме добре, а по такъв начин се печели трудно.

Знам, че феновете не са свикнали с такива емоции, ние също. Трябва да продължим да работим, защото играчите не направиха това, което тренирахме и трябва да се промени." 

Португалският треньор сподели, че поема цялата вина за слабите резултати след пристигането си, но не отговори готов ли е да подаде оставка.

"Аз съм отговорен за всичко случило се, поемам цялата отговорност и трябва да говоря с всички, за да видим какъв е проблемът. Кешеру не е тук и затова няма какво да говоря за него и да го коментирам", каза за финал Рибейро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички