Треньорът на Копенхаген похвали Лудогорец, но не определи фаворит


Треньорът на Копенхаген похвали Лудогорец, но не определи фаворит
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1464 0

"Лудогорец разполага с много добри футболисти, но всичко ще се реши утре на терена", това заяви наставникът на Копенхаген Столе Солбакен на официалната пресконференция преди утрешната среща между двата тима от 1/16-финалите на Лига Европа.

Шампионите на България приемат датския си съперник на Националния стадион "Васил Левски" от 20:00 часа, като Солбакен призна, че ще бъде доволен на голово равенство в двубоя.

"Шансовете са 50:50. 1:1 е по-добър резултат от 0:0, но и двата резултата ни устройват. Ако доминираме на терена и играем добре, ще сме доволни, ако спечелим. Лига Европа е важна за нас, искаме да продължим възможно най-напред, но всички съперници са силни и трудни за преодоляване", коментира той.

Треньорът на Копенхаген сподели своето мнение и за някои от основните футболисти на "орлите". "Кафу има особен стил на игра, не може да се опише, Вандерсон е изключително бърз играч, много добър в завършващите пасове, така че може да изненада съперника. Марселиньо е изключително интелигентен играч. Лудогорец разполага с много добри футболисти, но всичко ще се реши утре на терена".

"Надявам се да можем да продължим нагоре. Основната цел е да играем добре и да стигнем възможно най-напред във всички турнири, за да не разочароваме нашите фенове", каза още Солбакен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички