Треньорът на Кайзериспор дойде лично в Разград, за да преговаря за...


Треньорът на Кайзериспор дойде лично в Разград, за да преговаря за...
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1880 0

Треньорът на Кайзериспор Маруис Шумудика дойде в Разград, за да преговаря на място с голмайстора на Лудогорец Клаудиу Кешеру, съобщиха турските медии. Както е известно, таранът има още оферти от Китай, Франция и Гърция, но неговият сънародник се опитва да го убеди, че Кайзериспор е най-доброто място за него.

С идването си в България Шумудика реално върши двойна работа. Той гледа на живо Истанбул Башакшехир преди мача между двата тима от Суперлигата в понеделник, а и преговаря за привличането на Кешеру. Договорът на румънеца изтича през лятото на 2018 г. и от януари той може да подпише с всеки клуб, с който се разбере. Предполага се, че Кайзериспор може дори да платят някаква трансферна сума на Лудогорец, за да могат да вземат бившия нападател на Стяуа след малко повече от месец и да могат да го използват през пролетния полусезон. Кайзериспор се представя много силно от началото на сезона и заема 4-ото място във временното класиране.

В тима му има двама румънци - вратарят Силвиу Лунгджуниър, който преди време бе желан от Лудогорец, както и десният защитник Кристиян Сапунару. След успеха с 3:0 над Локо (Пд) на „Лаута", румънецът директно обяви, че ако не нещата за него не се променят и той продължава да стои на пейката в повечето важни мачове, ще напусне Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички