Тодор Неделев очаква тежък полусезон за Лудогорец, няма спомен от катастрофата в Грузия


Тодор Неделев очаква тежък полусезон за Лудогорец, няма спомен от катастрофата в Грузия
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

1549 0

Футболистът на Лудогорец Тодор Неделев даде интервю пред "МачКаст", в което бе помолен да коментира конкуренцията в Първа лига през настоящия сезон 2023/24.

*"Орлите" зимуват на второ място в таблицата с актив от 42 точки, но имат мач по-малко от лидера Черно море, който е с 45 пункта.

Още: Лудогорец пак продава в Топ 5 първенство? Тулуза набеляза Рик Джонатан

"Според мен отборите в първата шестица са равностойни. Труден ще е полусезонът. ЦСКА се борят за титлата, Черно море играят много хубав футбол и имат добър треньор. Без да изключвам други отбори, като Левски и ЦСКА 1948, които изостанаха. Ще е тежко, защото ние продължаваме в Европа и за Купата на България. И всеки мач ще е важно да трупаме точки. Само така ще следваме нашата цел", обясни 30-годишният Неделев.

"Не си спомням катастрофата"

Бившият играч на Ботев Пловдив бе върнат и към инцидента с автобуса на националния отбор на България в Грузия и бе запитан дали е вярвал, че само година и половина по-късно ще е достигнал това футболно ниво:

Тодор Неделев

"Има моменти, в които се връщам. Но аз не си спомням катастрофата, честно казано. След операцията, когато ми казаха, че отново ще играя футбол, бях на седмото небе".

"Щастлив съм, че всичко това, което преживях, е вече зад гърба ми. В момента правя това, което най-много обичам. Това е най-важното!", заяви Тошко Неделев.

*Неговият съотборник Георги Терзиев пък прогнозира, че не само Лудогорец и ЦСКА, а и други отбори ще се намесят в битката за титлата!

Още: Лудогорец отново опитва да вземе Чочев, този път са по-близо до сделката?

Още: На прага на голямата сделка: Игор Пластун все по-близо до ЦСКА, напуска Лудогорец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички