Тио Уолкът: Лудогорец ги е страх от нас, но не бива да ги подценяваме


Тио Уолкът: Лудогорец ги е страх от нас, но не бива да ги подценяваме
Снимка: Getty Images/Guliver

1854 0

Нападателят на Арсенал Тио Уолкът заяви преди мача от група "А" на Шампионската лига, чв Лудогорец се страхува от неговия отбор, но футболистите на английския клуб не бива да подценяват българите.

Арсенал е в силма серия от шест поредни победи и вкарва много голове, а според английския национал именно това кара разградчаните да искат да играят с всеки друг, но не и с тях.

СНИМКА: Фен на Арсенал се превърна в сензация заради Уолкът

"Не мисля, че изгарят от желание да играят с нас. Даже съм сигурен в това, защото ние вкарваме много голове от началото на сезона и те го знаят.

Очаквам с нетърпение този мач, макар че всички смятат, че победата е абсолютно задължителна. Важно е обаче да не ги подценяваме. В днешни времена няма сигурни мачове, а ние сме се затруднявали дори срещу Олимпиакос ", каза нападателят, цитиран от "Експрес".

Лудогорец с важна информация за феновете относно мача с Арсенал

Арсенал отпада на осминафиналите на Шампионската лига през последните шест години, но Уолкът смята, че отборът му се е поучил от грешките, които е допускал в предишните двубои. Той също така добави, че е много доволен от  собствената си форма.

"Направих огромна крачка напред и чувствам прилив на енергия както никога досега. В събота обаче (при победата с 3:2 срещу Суонси) трябваше да вкарам повече от два гола, защото имах шанс да го направя и да сложа край на мача по-рано. Но и два са добре, защото спечелихме ;мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички