Лудогорец с важна информация за феновете относно мача с Арсенал


Лудогорец с важна информация за феновете относно мача с Арсенал
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1379 0

Ръководството на Лудогорец публикува на официалния си сайт важна информация за феновете, които ще пътуваг за мача с Арсенал в Англия.

Ето какво гласи съобщението:

"ПФК Лудогорец съобщава, че феновете, които разполагат с ваучери за мача с Арсенал в сряда (19 октомври) в Лондон, ще могат да ги разменят за билети в деня на срещата.

Двата клуба постигнаха договорка да бъде отворена каса в близост до стадион „Емирейтс“, където притежателите на ваучери ще получат своите входни талони за двубоя от група „А“ на Шампионската лига.

Венгер обяви ще играе ли Аарън Рамзи срещу Лудогорец

Гишето се намира в билетния център Хайбъри хаус на улица „Дрейтън Парк“ (Highbury House ticket Office) (на снимката). Касата, която е на около 200 метра от стадиона, ще отвори в 14,45 ч. и ще работи до 19,15 ч. Мачът започва в 19,45 ч.

За българските фенове са отредени четири сектора в югоизточната част на стадион „Емирейтс“ – 20, 21, 22 и 23. Привържениците задължително трябва да носят документ за самоличност при размяната на ваучерите с билети, както и при влизането на стадиона.

От съображения за сигурност по време на мача Арсенал не разрешава вкарването на знамена и трансперанти над един квадратен метър. Флагове с по-голям размер може да не бъдат допуснати от стюардите по входовете на стадион „Емирейтс“.

Така ли прави европейски клуб? Скандални практики в Лудогорец стигнаха до Острова

Използването на трансперанти с нецензурни, обидни или политически послания е абсолютно забранено. Не се разрешава също така използването на пиротехнически средства.

Дръжки на знамена по изключение са разрешени, но трябва да са диаметър до 1 сантиметър. Такива могат да бъдат допуснати по преценка на проверяващите.

Деца, без значение от възрастта, влизат на стадиона задължително с билет.

Без подценяване: Венгер си пази голяма звезда за Лудогорец

„Емирейтс“ отваря врати за мача с Лудогорец в 17,30 ч.

Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете на стадиона. Служителите по сигурността са в правото си по всяко време да поискат от привържениците документ за самоличност.

Щателните проверки около стадиона и по входовете важат не само за фенските сектори, но и за тези с билети от по-висок клас."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички