Тим от Европа иска ас на Лудогорец, ядосал феновете: Използва хитрина, за да го вземе


Тим от Европа иска ас на Лудогорец, ядосал феновете: Използва хитрина, за да го вземе
Снимка: БГНЕС

6051 0

Лудогорец приключи с участието си в европейските клубни турнири, след като отпадна на 1/16-финалната фаза в Лигата на конференциите. "Орлите" бяха отстранени от швейцарския Сервет след само едно попадение в двете срещи.

То падна в реванша на "Хювефарма Арена" и дойде след груба грешка от твърд титуляр в отбора. Става въпрос за полузащитника Клод Гонсалвеш, който поднесе топката на опонента и го изведе сам срещу Серджио Падт.

Легия Варшава си хареса Клод Гонсалвеш

Малко след сблъсъка пък се оказа, че чуждестранен клуб има интерес към Гонсалвеш. За това съобщи полското издание Meczyki.pl. Става въпрос въпрос за местния гранд Легия Варшава, за който се пише, че именно в играча на разградчани вижда заместник на Бартош Слиш, който бе продаден наскоро.

Още: Единствено Лудогорец не използва играч от страната си в Лигата на конференциите

Изданието пише, че от клуба се готвят за голям трансфер, като Гонсалвеш вече е в радара им. В Полша допълват, че халфът е "основният играч на българския шампион". Споменава се за участието му срещу Сервет, но не и за грешката.

Именно с нея той разгневи сериозна част от феновете на Лудогорец, които в последно време виждат доста нетипични подобни груби грешки от звездите на тима си. Все пак от Meczyki.pl правят и много важно уточнение.

Отмъкват ас на Лудогорец без пари

Клод Гонсалвеш може да си тръгне от Лудогорец като свободен агент

Посочва се, че трансферът по всяка вероятност би се състоял през лятото. И това въпреки факта, че и в Полша зимният трансферен прозорец също е до по-късно в сравнение с големите топ първенства. Там продължава до 27 февруари.

Причината за задържането е фактът, че всъщност от лятото Гонсалвеш ще бъде свободен агент, тъй като договорът му изтича. Той вече може и да преговаря с нови клубове. Сделката не е толкова спешна и заради това, че Легия Варшава също отпадна в Европа.

Още: Кой даде много и кой е длъжник на Лудогорец: Оценките за реванша със Сервет

На същата фаза в Лигата на конференциите отборът загуби с общ резултат 2:6 от Молде. В Полша пък Легия Варшава е на петото място във временното класиране с 36 точки - 5 по-малко от лидерите Ягелония Бялисток и Шльонск Вроцлав.

Колкото до отпадането на "орлите" и грубата грешка на техния полузащитник - оказа се, че в Сервет очаквали действието на Гонсалвеш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички