Светослав Дяков се сбогува емоционално с Лудогорец


Светослав Дяков се сбогува емоционално с Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2119 0

Легендата на Лудогорец Светослав Дяков се сбогува с клуба в социалните мрежи. По-рано днес разградчани обявиха, че се разделят с халфа, който ще продължи кариерата си в друг клуб. Светослав Дяков е единственият футболист на "орлите" с десет титли.

Ето какво написа Светослав Дяков:

„Благодаря Лудогорец!!!

За всички прекрасни моменти заедно, за всяка една тренировка и мач, за лудите европейски вечери, за шампионските мачове, за спечелените трофей, за българските дербита, за успехите и провалите, за всеки миг, в който се наслаждавах на любимата игра, за всички сбъднати мечти! Дълги години бях щастлив от футбола, които играем. Заедно започнахме от нищото, заедно израстнахме и мечтаехме и заедно оставаме в историята! Бях рамо до рамо с множество истински мъже и отлични футболисти и треньори в равни и неравни битки! Работих с удоволствие със страхотни ръководители и невероятни собственици! Респект и благодарност към всички работили и работещи в клуба, повечето от които не познавате, но работещи феноменално и грижещи се нищо да не ни липсва! Получавахме подкрепа от верни привърженици. Играхме срещу едни от най-добрите футболисти и отбори в Европа и го правихме успешно, стъпихме на легендарни стадиони. Безброй щастие!!!

Аз съм горд българин, горд благоевградчанин, приет като свой в Разград. Малък град, в които израстнаха децата ни, оставяме хиляди спомени, запознахме се с много читави хора, Човеци! Лудогорец и Разград ще останат в сърцата на нашето семейство! Бъдете сигурни, че ще се видим отново!

Успях заради труда, качествата, характера, постоянството и отдадеността, които имам към футбола. Хиляди благодарности на най-близките ми хора и приятели, от които съм усещал непрекъсната подкрепа! За пътеводната светлина в живота ми думите са излишни @mariyanadyakova

Благодаря Лудогорец!!!“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички