Сериозни съперници очакват Лудогорец в Шампионска лига


Сериозни съперници очакват Лудогорец в Шампионска лига
Снимка: facebook.com/pfcludogorets1945

2457 0

Тежки съперници очакват Лудогорец в първия кръг на Шампионска лига. Разградчани ще опитат да влязат в групите на най-комерсиалния клубен турнир за трети път, след като успяха през 2014 и 2016 г., но задачата не е толкова лесна.

Сред съперниците в квалификациите са шампионът на Норвегия Бодо/Глимт, както и ХИК Хелзинки (Финландия), ФК Рига (Латвия) и Шахтьор Солигорск (Беларус). Другите известни съперници са тимовете на Шамрок Роувърс (Ейре), Конас Кий (Уелс), Валур Рейкявик (Исландия), Хамрун Спартанс (Малта), както и шампионът на Албания (лидер в класирането в Теута).

Ако Лудогорец отпадне в първия кръг на Шампионска лига, разградчани ще продължат във втория кръг на Лига на конференциите. При отпадане от втори кръг на Шампионска лига, момчетата на Валдас Дамбраускас отиват в третия кръг на Лига Европа, а ако загуби и там, ще играе плейоф за влизане в групите на Лига на конференциите.

При отпадане от трети кръг на Шампионска лига, Лудогорец отива в плейофите на Лига Европа, а при отпадане от тях - в групите на Лига на конференциите. Четвъртият вариант е отпадане в плейофа на Шампионска лига и участие в групите на Лига Европа.

Ето кой бивш играч на Лудогорец стигна до националния отбор на Аржентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички