Светльо Петров: Всеки знаеше какво ще се случи, не мога да си кажа мнението докрай


Светльо Петров: Всеки знаеше какво ще се случи, не мога да си кажа мнението докрай
Снимка: LAP.bg

6641 0

Треньорът на Септември - Светослав Петров, беше много афектиран след загубата с 1:3 на неговия отбор от шампиона Лудогорец. Бившият полузащитник на ЦСКА не пожела да развие теорията си след поражението, "за да не получи глоба".

„Със сигурност не ни стигнаха доста неща. Не мога да направя задълбочен анализ. Глобите са солени и не искам да си изкажа моето мнение докрай. Честно казано не съм очакван, че ще бъде толкова афектирам. Изиграхме силно първото полувреме. Искам да изгледам записа, но при първия гол на Лудогорец има нарушение срещу наш играч. Дузпата е спорна. В съблекалнята играчите казват, че съдията е казал, че дузпата е за нарушение на Шейтанов, а показва жълт картон на Асен Георгиев. Ние сме млад отбор. Когато ни изравнят малко преди почивката и поведат след нея, по този начин, трудно ще се върнем“, каза Петров.

„Доволен съм, че трябваше да влиза Текпетей, за да обръща мача. Тези неща не помагат на никой. Сигурен съм, че това не идва от Лудогорец. Не искам да се оплаквам, но се натрупаха много спорни решения и грешки. Не искам да се оправдавам. Опитахме се да се противопоставим, опитахме да играем футбол. От тези неща никой не печели, не искам да продължавам, за да не си навлека глоба“, заяви още треньорът на Септември.

„Със смените опитахме да освежим играчите, които виждах, че имат проблеми. Когато играеш срещу Лудогорец и получиш такива два гола, е нормално да падне мотивацията. В един момент играчите си казват, че каквото и да опитваме да направим е ясно, че няма да се получат нещата. Доволен съм, защото през първата част имахме и по-чистите положения за отбелязване на гол. Лудогорец създадоха положения, но нашите бяха по-чисти. То е ясно какво щеше да се случи, защо трябваше по този начин“, каза още Петров.

Треньорът заяви, че в следващите мачове Септември ще търси точки с добра игра. А какво сподели Шимунджа след победата, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички