Крушарски с петгодишен план за развитието на Локо (Пд)


Крушарски с петгодишен план за развитието на Локо (Пд)

1202 0

Бъдещият собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкри, че вече има петгодишен план за развитието на клуба. Той обаче отказа да се ангажира с конкретни цифри.

"Не ми се говори дали съм готов да взема Локомотив - това, което съм направил до момента, е показателно. Имам разработен петгодишен план за развитието на клуба. Всичко е просто - виждам го като производствено предприятие. През първите три години ще се инвестира, а след това до петата година средствата трябва да започнат да се възвръщат и накрая да се излезе на печалба. На срещата със запалянковците след мача с Монтана за купата не съм се ангажирал с конкретни цифри за бюджет. Защото можеш да обещаеш много неща, а да не ги изпълниш. Това не искам да се случва.", заяви Крушарски пред „Тема спорт“.

„Всичко опира до проста математика - трябва да си направиш добре сметката, за да излезе. В началото не исках да се ангажирам с влизане в клуба, защото изчаквах да излезе финансовият анализ. Но работата е проста. Когато човек иска нещо да върви - винаги разчита на добри партньори. Вратата е отворена за всички. Такива ще дойдат, когато се вижда, че в дадено дружество или предприятие има живот. Ако го няма – никой няма да припари до него. При нас трябва да има живот", добави още той.

Крушарски коментира и разговорите с ирландския и италианския бизнесмен, които имаха интерес към дялове от клуба. "Тези разговори бяха първични, ще има нови. Рано е още да търсим някаква яснота за тях. Те първо ще искат да видят как се работи, какво е българското виждане за този бизнес, има ли резултати. Защото безплатен обяд няма. Италианецът бе доста ентусиазиран, но интерес към клуба ще има, ако ги има и резултатите".

Той заяви, че няма да се занимава със спортно-техническия щаб на Локомотив (Пд). "В такива работи няма да се меся. Поверил съм нещата от този характер на Христо Бонев и Атанас Узунов. Важното е играта да се харесва на публиката. Защото в спорта трябва да имаш и шанс. Локомотив загуби от Монтана, но се бори, игра с хъс. Като ги има тези неща, всичко ще е наред”, завърши Крушарски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички