Стойчо Стоев сподели най-голямото си притеснениe за мача в Лига Европа


Стойчо Стоев сподели най-голямото си притеснениe за мача в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2834 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев и защитникът Георги Терзиев участваха в пресконференция преди мача с Валур от II предварителен кръг на Лига Европа.

В началото Стоев бе запитан как ще се отрази отсъствието на Марселиньо и Козмин Моци. „Ние не играем за първи път без Марселиньо и Моци. Цяла седмица дъвчем тази тема, така че разчитам на тези играчи, които са в този момент в Рейкявик. Аклиматизират се футболистите, но е малко трудно, тъй като климатът е различен. Денят е дълъг, не се стъмва и това е странно за телата им", сподели Стоев.

Треньорът коментира и съперника: "Валур се опитва да играе колективно, да създава бързи атаки и включват не малко футболисти. През двата двубоя с Марибор играха по еднотипен начин. Притеснително е, че ще играем на изкуствен терен. Всичко е различно, тичането, скоростта на топката. След като е одобрен от УЕФА, ние трябва да играем и да се представим добре. Здравословно Вандерсон е готов. Когато след едно отпадане победиш, е нормално психически да си по-добре, но всеки мач си има своята значимост и стойност и няма значение. По-важен е настоящият мач, където трябва да се представим на ниво".

Георги Терзиев, който се утвърди като титуляр в последните мачове, е оптимист за двубоя с исландците. „Запознати сме със стила на игра от Валур. Надявам се с отборна игра да неутрализираме атакуващите им футболисти. По-особен ще е за нас терена, но дано след днешната тренировка да се нагодим и да нямаме проблеми. Не мисля, че ще има подценяване, тъй като знаем колко важен е мачът. Трябва да преодолеем противника, защото знаем каква е целта ни”, заяви Терзиев.

Междувременно стана ясно, че голямата звезда на Лудогорец в атака е готова да напусне Разград (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички