Стоев за Марселиньо: Лудогорец е по-важен от него


Стоев за Марселиньо: Лудогорец е по-важен от него
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

9414 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев показа, че няма да търпи звездно поведение от играчите си. Той доказа това с изваждането на голямата звезда на тима Марселиньо от мачовете в турнира Лига Еропа.

Кавгата между двамата стартира в реванша с Ференцварош, когато халфът бе заменен. Тогава бразилецът напусна терена с огромна иронична усмивка на лицето, която запази чак до сядането си на резервната скамейка.

"Отиваме в Исландия с ясната идея да победим и отстраним Валур. Въпреки че допусна две загуби от Марибор, съперникът ни не стоя никак лошо. В момента, независимо, че знаем срещу кой отбор ще се изправим в третия кръг, мислим единствено за предстоящите мачове с исландците. Нека да се класираме напред, пък тогава ще говорим.

Веднъж вече имах възможността да говоря за Марселиньо. Той е извън отбора. В момента ни предстои мач с Валур, който е по-важен от ситуацията с бразилеца. Рано е още да кажа кой ще замени Марселиньо, тъй като имам доста футболисти, а мога да променя и схемата. Аз съм треньор, който дава възможност на всеки един играч да покаже, че не е попаднал случайно в Лудогорец”, допълни още Стоев.

По-рано тази седмица Стойчо Стоев коментира още веднъж спора с Марселиньо. Какво каза тогава вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички