Стойчо Стоев: Мога да кажа много скандални неща за Домусчиев


Стойчо Стоев: Мога да кажа много скандални неща за Домусчиев

2439 0

Бившият старши треньор на Лудогорец Стойчо Стоев няма да вади кирливите ризи на собственика Кирил Домусчиев. Специалистът, който изведе "орлите" до шампионската титла миналия сезон, е жегнат от думите на корабния магнат, но не желае да влиза в допълнителни конфронтации с него.

В неделя Домусчиев нападна в телевизионен ефир Стойчо Стоев. "Той си помисли, че е хванал Господ за шлифера", бяха думите на футболния бос.

"Не мисля да отговарям на тези неща. Няма да падам на нивото му, защото не е професионално. Умните хора ще разберат за какво става въпрос. Вече не съм в този отбор и не е колегиално да се връщам назад. Ако пожелая, аз също мога да кажа много скандални неща за Домусчиев, които не знаете. Само че съм възпитан човек и няма да го направя", каза Стоев пред "България Днес".

Наставникът беше обвинен от бившия си вече работодател, че без негово знание си е наел английски мениджъри, които да го представляват.

"Футболистите имат ли си мениджъри? Имат си. А защо тогава треньорите да нямат? Моуриньо има ли си агент? Има си. Изпадаме в твърде лична конкретика. Домусчиев 5-6 пъти ми бил казал нещо. Това е несериозно. За всички е ясно, че причините за освобождаването ми не са спортно-технически", разкри още Стойчо Стоев. Той обаче не съжалява за нито един ден, прекаран в тима от Разград.

"Аз гледам напред. Не мога да се връщам назад. В Лудогорец съм преживял множество хубави моменти. Тях няма да могат да ми ги вземат. Надявам се в скоро време да се разбере къде ще продължа треньорската си кариера", добави специалистът.

Начело на Лудогорец Стоев постигна не една победа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички