Стоянов: Утре ще е най-трудният ни мач


Стоянов: Утре ще е най-трудният ни мач
Снимка: БГНЕС

8765 0

"Спрете да изкарвате Базел като отбор на нивото на Б група", призова журналистите вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов.

Стражът на разградчани коментира, че швейцарците са много сериозен отбор, който има големи традиции в Европа, като помоли журналистите да не ги подценяват и да не насаждат усещане, че са слаб отбор.

"Срещу Реал и Ливърпул никой не очакваше да направим нещо, но аз мисля, че Базел по нищо не отстъпва на Ливърпул и това се видя в предния двубой. Затова ще помоля да не се изкарва, че Базел е на нивото на отбор от Б група. Базел са отбор с традиции в Европа, но смятам, че ние имаме своите шансове срещу тях. Чисто психологически мисля, че ние ще излезем с трезви глави. Ще играем умно и разумно, както преди. От нищо не се притесняваме. Това, че сме загубили от Базел няма да ни подейства, защото мина много време и отборът ни натрупа опит", каза Стоянов като продължи:

"Базел имат добри изпълнители, които ще заместят Щрелер, но е хубаво е, че той няма да играе утре. Аз мисля, че утре ще е най-трудният ни мач до момента, защото Базел са много дисциплинирани. Имат доста нови футболисти, които са жадни за успехи. Мисля, че ще излязат пределно мобилизирани срещу нас утре. ", каза Стоянов.

Той коментира и отношението на отбора към родната А група. "Честно казано не съм съгласен с това, че не мислим за вътрешното първенство, но там мачовете са много по-различни. В България играем мачове срещу 11 човека в наказателното поле, а в Европа има повече отбори, които играят сходен на нашия отворен футбол. Нормално е да мислим повече за Шампионската лига, все пак не играеш всеки ден срещу Ливърпул и Реал Мадрид. Въпреки това ще си вземем поуки занапред и за първенството", допълни Стоянов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички