Петричев: Шефът нареди да вземем точки от Базел, ЦСКА също ще греши


Петричев: Шефът нареди да вземем точки от Базел, ЦСКА също ще греши
Снимка: Иван Йочев

6617 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев очаква мачът срещу Базел в Шампионската лига да е най-трудният за отбора в турнира. Той разкри, че собственикът на клуба Кирил Домусчиев е издал нареждане да бъдат спечелени точки в този мач, което поражда напрежение у всички в Разград преди двубоя.

"Винаги е по-лесно, когато не си в ролята на фаворит и не очакват от теб задължителна победа. Така добрата игра изненадва и радва публиката. Дано успеем да вземем нещо от мача. Създава се едва ли не усещането за задължителна победа. Аз лично смятам, че това ще ни бъде най-трудния мач, защото познаваме този противник. Срещу нас има отбор с много сериозен опит. При всички случаи, когато шефът нареди нещо, няма как да не сме под напрежение в желанието си да постигнем целта, но това е хубаво напрежение", коментира Петричев пред "Дарик".

Директорът коментира и представянето на "орлите" в първенството. Както е известно, Лудогорец изостава на 7 точки от лидера ЦСКА.

"За съжаление, загубихме ценни точки в първенството и сега ще трябва да наваксваме. Предвид това, че остават доста мачове, не мисля, че е фатално. Но не бива разликата да се увеличава, а и ЦСКА също ще грешат", вярва Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички