Стоев: Реваншът срещу ТНС няма да е разходка, но вече мисля за Марибор


Стоев: Реваншът срещу ТНС няма да е разходка, но вече мисля за Марибор
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2170 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев обяви каква е нагласата му към предстоящия реванш в Лига Европа срещу уелския ТНС. В първия мач "орлите" се наложиха с 5:0, но Стоев няма намерение да подценява ответния двубой. "Няма разходки. Все пак това е европейски мач. Просто една идеална възможност за футболистите, които нямат достатъчно игрови минути да ги получат. Пък други да получат известна почивка", обяви той пред журналистите на заминаване за Уелс.

"Надяваме се да няма да има контузии. Противникът ще играе за своята чест. Няма да отпишат мача, докато от наша страна трябва да има адекватен отговор. Не деля играчите на Лудогорец на титуляри и резерви. Който и да избереш, няма да сгрешиш, тъй като имаме много равностойни играчи. Може да има промени в схемата, тъй като пробваме различни неща, но ще реша допълнително", допълни той.

"От вчера вече наблюдавам Марибор. Моите анализатори са ми дали видео материали. След мача в Уелс ще ги гледаме повече. Не искам да давам оценки за Марибор, рано е. Един сериозен отбор, словенците са от отборите, търсещи победата от първата до последната минута. Имат и добри футболисти", призна Стоев.

На наставника на "орлите" му се наложи отново да коментира ситуацията със звездата на тима Марселиньо. "Марселиньо отдавна е част от отбора. Това, че се съобщава по-късно и вие не го знаете... Той си тренира с отбора и винаги е бил част от отбора. Отдавна сме провели разговори. Мисля, че той беше ясен и конкретен пред вас, медиите", посочи Стоев. А кой е актуалният играч, който разградчани искат в отбора, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички