Бенфика пожела поредния впечатлил с фланелката на Лудогорец


Бенфика пожела поредния впечатлил с фланелката на Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

5120 0

Интересна новина циркулира в медийното пространство в Португалия в последните часове. Според "Noticiasaminuto", португалският гранд Бенфика е поискал да подсили състава си с втория вратар на Лудогорец Ренан дос Сантос, който в момента е в сянката на Пламен Илиев.

Информацията на изданието сочи, че от клуба са се свързали с представители на Лудогорец, за да разберат условията, при които българският шампион е склонен да се раздели с бразилския вратар. "Орлите" са отговорили, че Ренан има клауза за откупуване в своя договор.

Стражът мислеше за напускане преди няколко месеца, но удължи контракта си до лятото на 2022. В контракта му е вписана клауза от 2.5 милиона евро, която автоматично ще се увеличи двойно, ако вратарят не бъде продаден през настоящия трансферен прозорец.

Бенфика не иска да плати пълната сума, като ще се опита да преговаря за цената, но ръководството на Лудогорец трудно ще се раздели с Ренан за по-малко пари. През миналия сезон той игра 31 мача за тима, а през настоящия се очаква той и Пламен Илиев да се редуват в мачовете на шампионите. Междувременно "орлите" продължават да са активни на трасферния пазар, като Лудогорец е близо до привличането на класен защитник (четете подробности в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички