Стоев: Не искам в националния отбор, а в чужбина


Стоев: Не искам в националния отбор, а в чужбина

1446 0

Безработният след раздялата си с Лудогорец специалист Стойчо Стоев призна, че няма конкретна оферта за работа към този момент. На пресконференция днес треньорът, извел разградчани до осминафинал в Лига Европа, призна, че иска да работи в чужбина.

"В момента настроенията ми са първо да си почина, а след това да си намеря отбор, като приоритет ми е чужбина. Все пак в нашата страна условията за работа във всяка сфера не са най-добрите. Но това е нашата Родина и трябва да я обичаме", коментира той.

На въпрос може ли да работи в националния отбор Стоев отговори:

"Отхвърлих вече две предложения, от една агенция се свързаха с мен и ми отправиха оферта за Англия. Може да стане, може и да не стане. Не искам да работя в националния отбор, той си има треньор", категоричен бе специалистът.

Стойчо Стоев призна, че според него шансовете на Лудогорец срещу Партизан в Шампионска лига са 50:50.

"Мисля, че отборът в това си състояние трябва да има самочувствие на международната сцена. За мене шансовете са 50 на 50, но се надявам нашите момчета да победят, защото го заслужават", призна той.

Запитан дали е спечелил достатъчно пари от престоя си в Разград, наставникът отсече: "Не съм имал големи пари от Лудогорец. Ако го исках, можех да бъда в чужбина още лятото и да взимам много повече пари".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички