Домусчиев иска финал с Левски


Домусчиев иска финал с Левски

1417 0

„За мен е много жалко, че Левски не е в първата шестица. На нас много ни харесва да играем с Левски. Това са мачове с емоция, с публика“, сподели собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев след победата с 5:0 над Литекс за Купата на България.

„Лудогорец трябва да отстрани, който и да се падне на жребия“, сподели Домусчиев.

„Може би е най-добре Левски да ги срещнем на финала, за да има емоция“, добави собственикът на Лудогорец.

„Мисля, че всички се стоплиха от тази победа (б.а. 5:0 над Литекс). Това е отборът, който искаме да виждаме“, сподели той.

„Независимо какво пишат разни вестници, „топ специалисти“ и интриганти за нас, мачовете срещу Левски и ЦСКА са много важни. За това в никакъв случай не е виновен Лудогорец. ЦСКА игра много слабо срещу Ботев. В последствие гледам, че треньорът си подаде оставка, а те не я приеха. Това ми прилича като на някои партийки от парламента. Къде е истината? Смятам, че журналистите най-добре може да прецените“, загатна босът на разградчани за мнението си относно мачът Ботев - ЦСКА, завършил 2:0.

„Те не знаят как да инвестират, как да харчат, как да създават треньори, как се развива отбор. Имам заводи в САЩ и в други държави по света. За разлика от Александър Томов заводите, които съм взел от приватизацията в България съм ги преструктурирал и развил. Такива хора не мога да ги коментирам и желая да не ме коментират. Ако бях взел ЦСКА, най-вероятно щях да постигна същите резултати. Нямам никакви съмнения, с каквото съм се захванал винаги е просъществувало“, заяви Домусчиев.

„Болно ми е да ходим да играе на някакви ниви. След мача попитах колегите от Литекс дали няма да си поправят терена. Поддръжката на такъв терен, какъвто е в Разград не струва скъпо. Ако вложат парите, които получават от телевизионните права, могат за една година да си оправят терена, а през следващата да си сложат и осветление. Не ми е приятно, че другите не следват нашия пример. Трябват ми добри терени и силни съперници“, каза още той.

„Аз не знам дали държавата би дала пари на Лупи. Стадионът е на община Разград, а всички подобрения сме ги направили ние. Нашата договорка с общината бе да покрие 25% от сумата по изграждането на трибуната. Нашият ангажимент е, че ние осигурихме проекта и качеството да е перфектно“, каза още Кирил Домусчиев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички