Стоев: Чакам деня, в който Лудогорец ще има титулярна четворка в отбрана

 

“Типичен английски стадион. Предполагам, че няма да се напълни, тъй като играем срещу отбор, който не домакинства на този стадион. 
Имам идея с каква четворка в защита да играем. Предполагам, че ще дойде този момент, когато ще имаме титулярна защитна четворка. Надявам се нещата да се стиковат след прекъсването за националните отбори. На този етап това са футболистите”, з

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев даде пресконференция преди реванша срещу ТНС в третия елиминационен кръг на Лига Европа. Старши треньорът на "орлите" призна, че не очаква пълен стадион за двубоя, а същевременно добави, че се надява в близко бъдеще разградчани да успеят да утвърдят титулярна четворка в отбрана.

Треньорът на Марибор: Лудогорец е богат и има качествени чужденци

Треньорът на Марибор - Дарко Миланич, изрази респекта си към Лудогорец, срещу когото най-вероятно ще се изправи в плейофите на Лига Европа. Двата...

“Типичен английски стадион. Предполагам, че няма да се напълни, тъй като играем срещу отбор, който не домакинства на този стадион. Имам идея с каква четворка в защита да играем. Предполагам, че ще дойде този момент, когато ще имаме титулярна защитна четворка. Надявам се нещата да се стиковат след прекъсването за националните отбори. На този етап това са футболистите”, сподели Стоев.

В първия мач Лудогорец бе повече от категоричен, побеждавайки ТНС с 5:0 в Разград. По този начин "орлите" си осигуриха почти със сигурност класиране за плейофите на Лига Европа, където се очаква да срещне тима на словенския Марибор.

А каква е нагласата на Стойчо Стоев за двубоя с ТНС и мисли ли вече за Марибор - четете в този материал на SportLive.bg

 

Още по темата

Please select answer!