Станислав Генчев уверен: Неслучайно вкарахме 4, нямаше нищо по-опасно пред вратата ни


Станислав Генчев уверен: Неслучайно вкарахме 4, нямаше нищо по-опасно пред вратата ни
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1479 0

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев говори след изразителния успех с 4:1 в полза на неговия тим над Арда в Първа лига. Младият наставник уверено заяви, че противникът е нямало как да създаде нещо по-опасно пред вратата на "орлите", както и че не е случаен фактът, че са отбелязали 4 попадения.

"Важно беше да спечелим. Знаехме, че Арда се опитва да играе атакуващо, но остава пространства в защита. Не случайно, че днес вкарахме 4 гола. От това искахме да се възползваме. След смяната на треньора те практикуват този начин на игра, практикуват висока преса, но оставят много пространства.

В първите 20 минути имахме известни затруднения, след това всичко си дойде на мястото. Арда нямаше как да създаде нещо опасно пред нашата врата. Никакви проблеми нямахме, особено след третия гол. Първият гол дойде в много важен момент. Даде допълнително самочувствие на нашия отбор и притесни противника. Трябва да поздравим Спас Делев за гола, който вкара. Готови сме. Надяваме се някои от контузените футболисти да се върнат, за да правим повече ротации" - заяви Генчев.

Въпреки че той поздрави конкретно Делев, негов футболист се отчете с не по-малко красиво попадение. Става въпрос за Десподов и прецизния му гол от нулев ъгъл извън наказателното поле (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички