Прецизният гол на Десподов срещу Арда от нулев ъгъл извън наказателното поле (ВИДЕО)


Прецизният гол на Десподов срещу Арда от нулев ъгъл извън наказателното поле (ВИДЕО)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6177 0

Българският шампион Лудогорец записа доста изразителна победа в родната Първа лига, като надделя с категоричното 4:1 над Арда. Така "орлите" отговориха на обвиненията, че не се намират в добра форма и показват слаба игра.

Точни за техния успех бяха Джордан Икоко (7') и на два пъти Пиерос Сотириу (29' и 41') през първото полувреме. През тази част се разписа и Спас Делев за Арда, който временно върна надеждите им за нещо в този мач (36').

Нападателят от село Ключ вкара много красив гол отдалеч с левия си крак, но все пак неговото изпълнение бе засенчено през второто полувреме с още по-красиво изпълнение, което бе дело на Кирил Десподов.

Българският национал оформи крайното 4:1 в 59-ата минута. Тогава разградчани получиха правото да изпълнят пряк свободен удар почти на аутлинията. Десподов се нае с изпълнението и изненадващо стреля директно в далечния ъгъл, с което свари неподготвен Иван Караджов.

Успехът за шампиона и хегемон в последните години у нас можеше да бъде още по-категоричен, но в 68-ата минута бе отменено попадение на Мавис Чибота поради засада.

Ето и ВИДЕО на всички голове от Лудогорец - Арда и как се разви двубоят.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички