Станислав Генчев: Трябваше да има голяма разлика в резултата, искам най-трудния


Станислав Генчев: Трябваше да има голяма разлика в резултата, искам най-трудния
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1743 0

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев говори след успеха с 3:1 над Локомотив (Горна Оряховица) на осминафиналите от Купата на България. Той не остана особено доволен от своя тим, като призна, че е трябвало да има по-голяма разлика в резултата, предвид класите на двата отбора.

"Доста под очакванията се представихме, очаквахме, че ще ги отстраним. Не очаквахме да ни вкарат, трябваше ние да вкараме повече, имайки предвид разликата в класите. Ще го анализираме. Завършващата фаза, последният пас. Цял мач играем в противниковата половина, но създадохме малко голови положения - тях не завършихме по най-добрия начин. Върху това трябва да работим.

Използвахме 5-има млади футболисти, но има доста играчи в отбора, които нямат игрови ритъм. На тях трябваше да дадем също време, трябва и тяхното развитие да гледаме - Шоу, Марин. Използвахме този мач, за да дадем почивка на някои. 

Действително е по-приятно, когато си домакин. За противник нямам претенции, но искам максимално труден отбор да ни се падне. Ще сме по-мотивирани. Програмата ни е тежка, през три дни имаме мачове срещу много силни отбори, но имаме достатъчно дълга скамейка" - заяви Генчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички