Станислав Генчев сподели какъв е проблемът с Дамбраускас и ще се присъедини ли към Лудогорец


Станислав Генчев сподели какъв е проблемът с Дамбраускас и ще се присъедини ли към Лудогорец
Снимка: Vladimir Stoyanov/ LAP.bg

2413 0

Българският шампион Лудогорец вече замина към Дания, където ще гостува на местния отбор на Мидтиланд в първи двубой за двата тима от груповата фаза на Лига Европа. "Орлите" обаче заминаха без своя старши треньор Валдас Дамбраускас. Неговият помощник Станислав Генчев коментира състоянието на литовеца и дали той ще се присъедини към тима:

"Дамбраускас не се чувства добре, до края на деня ще имаме повече информация. Ако всичко е наред, утре може да се присъедини към отбора. Футболистите се интересуват, питат. Нормално е да се отрази. Дано да е допълнителна мотивация, за да се справят в тежката ситуация. През тази година, който и да влезе да играе, защитава мястото си. Надявам се отсъствието на някои футболисти да не се отрази и в утрешния мач. Надяваме се да играем добър футбол и да направим добър мач. Победата е цел за всеки мач и утрешната среща не е изключение.

Мидтиланд продаде доста футболисти, но начинът на игра - агресивен футбол с повече единоборства между здрави футболисти, е запазен. Типично за скандинавските отбори, залагат на физически здрави футболисти. Ние извадихме поуките си от Малмьо, така че надявам се да покажем и на практика, че се учим от грешките си.

Силите са изравнени. Всеки може да победи всеки. Няма изявен фаворит, което е добре за нас. Ще се борим за първото място, дано да успеем да го спечелим" - заяви Генчев.

ОБНОВЕНО И ПОТВЪРДЕНО: СТАРШИ ТРЕНЬОРЪТ НА ЛУДОГОРЕЦ ВАЛДАС ДАМБРАУСКАС Е С КОРОНАВИРУС!

Междувременно Лудогорец се е отказал от привличането на българския национал, който играе в Мидтиланд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички