Десподов преди гостуването на Мидтиланд: Мислим единствено за победа


Десподов преди гостуването на Мидтиланд: Мислим единствено за победа
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1642 0

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов коментира предстоящия мач с Мидтиланд от груповата фаза на Лига Европа. Десподов подчерта, че всички в отбора са с нагласата да победят Мидтиланд. Той коментира, че групата не е лека, но целта остава излизане от нея.

"Очакваме нищо друго освен победа, ние тръгваме за победа. В нашите глави сме настроени за победа. Групата със сигурност не е лека, няма слаби отбори. Ще бъде тежко със сигурност. Ние обаче трябва да продължаваме с добрите игри и гоним излизане от групата", заяви Десподов.

"Мисля, че имаме достатъчно футболисти. Да, наистина имаме контузени играчи, но се надявам да не се отрази на отбора. Тези, които ще влязат на техните места, да се раздадат на максимум и да ги заместят подобаващо", коментира крилото.

"Не знам дали ще играе Божидар Краев. Какво искам да му кажа? Нищо не искам да му кажа, какво да му кажа. Ние сме приятели с Божката, но какво да му кажа. Като се видим, ако имам да му кажа нещо, ще му го кажа лично - няма да е по медиите", добави Десподов с усмивка.

Появиха се информации, че Лудогорец е искал да привлече Божидар Краев през лятото, но впоследствие се отказал от трансфера (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички