Станислав Генчев: Равностоен мач, не заслужавахме да загубим, твърде добър гол


Станислав Генчев: Равностоен мач, не заслужавахме да загубим, твърде добър гол
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1767 0

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев говори след минималното поражение с 0:1 от Цървена звезда в Сърбия. Това бе 17-и пореден двубой без успех в групите на Лига Европа за "орлите". Генчев обаче вярва, че двата тима са били равностойни и неговите момчета не са заслужавали да загубят.

Младият наставник коментира и попадението, което падна след отнета топка в половината на разградчани и красив изстрел от около 23 метра. Той сподели, че ударът е бил твърде добър и вратарят Серджио Падт не може да бъде винен.

"Изключително равностоен мач, почти без голови положения, първото полувреме имахме по едно положение. През второто полувреме едно прекрасно изпълнение доведе до гол в нашата врата. Не заслужавахме да загубим. Случват се такива грешки в центъра, разстоянието до вратата бе голямо, но ударът бе твърде добър, за да реагира нашият вратар.

Всеки един мач е предизвикателство за нас, футболистите трябва да се доказват, събираме точки, всяка точка е важна за клуба" - заяви Генчев.

Наставникът на Цървена звезда Деян Станкович пък определи играчите си за лъвове и отсече, че е предупредил за гола-бижу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички