Станислав Генчев: Лудогорец обича такива мачове, няма време за напрежение


Станислав Генчев: Лудогорец обича такива мачове, няма време за напрежение
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2447 0

Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев коментира предстоящата среща-реванш от квалификациите на Лига Европа срещу Марибор. Миналата седмица двата тима завършиха 0:0 в Разград, като "орлите" имаха числено предимство на терена в голяма част от срещата.

След 0:0 и през уикенда срещу Славия Стойчо Стоев бе уволнен от треньорския пост и така тимът ще бъде воден от Генчев. Той обяви, че целта пред отбора е ясна и няма време за напрежение преди толкова важна среща.

"Заминаваме с добро настроение. Лудогорец обича такива мачове. Имаме не лош резултат от първия мач. Целта ни е да влезем в групите на Лига Европа. Нещата се случват бързо. Няма време за напрежение. Спокоен съм.

Тактически промени едва ли ще направим. Горе долу ще спазим нещата, които работихме с предишния треньор Стойчо Стоев. Наясно сме с титулярния състав. Дано няма контузии. Ние сме по-добрия отбор, с по-добрите футболисти. Трябва да се класираме.

В момента дали аз ще остане начело на Лудогорец на стои на дневен ред. Аз ще направя каквото мога, за да може тимът да постигне целите си", каза Станислав Генчев.

Шампионът на България пък започна "трансферна война" с Порто и Леганес за бразилски защитник. Повече по темата може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички