Станимир Стоилов: Лудогорец трябва да доразвие потенциала си


Станимир Стоилов: Лудогорец трябва да доразвие потенциала си

1794 0

Бившият треньор на Левски и настоящ на Астана Станимир Стоилов сподели, че не завижда на успехите на Лудогорец в Шампионската лига.

"Не съм се ядосвал. Защо да има подобно нещо?! Нормално е да се представят по-добре, ние играхме преди 7-8 години. Аз като българин се радвам на тези успехи. Дано Лудогорец да успее да развие игровия си потенциал и да стигне още по-далече. Все още имат шансове за всичко. Мисля, че те имат потенциал, но оттам нататък трябва късмет и постоянство. Според мен това е пътят, който трябва да извървят", обясни Стоилов пред bTV.

Той коментира и нажежената атмосфера около националния селекционер Любослав Пенев след двете поредни загуби от Хърватска (0:1) и Норвегия (1:2).

"Нормално е треньорът да отнася критиките за резултатите. Не мога да приема за нормално преди един месец да си назначил един човек, да си му гласувал доверие и след втория мач същите хора да излизат и да създават негативна обстановка. Това влияе най-вече на футболистите, защото те не са от „Топ 5“ на първенствата в момента. Имахме един (б.а. - визира Бербатов), но... За жалост след такива критики и негативни емоции той не участва и стои и си гледа клубния отбор и Шампионската лига. Имаме добри играчи, но трябва да има позитивна атмосфера и подкрепа. Колкото до треньора – Любослав Пенев е достатъчно умен и ще прецени кога трябва да напусне и кога не. Всичко друго, което се говори, е несериозно. Той трябва да завърши квалификациите и сам да прецени като разумен човек какво трябва да направи оттам нататък", завърши Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички