Държавата платила само 19 000 лв. за ремонта на "Васил Левски"


Държавата платила само 19 000 лв. за ремонта на "Васил Левски"
Снимка: Иван Йочев

1188 0

Ремонтът на "Васил Левски" е струвал само 19 хиляди лева на държавата.

Съоръжението бе скоростно реновирано през септември, за да може да приеме домакинствата на Лудогорец в Шампионската лига. Затова бяха покрити следните препоръки на УЕФА - допълнителни 100 места за журналисти, по-висока степен на осветление в центъра, нови резервни скамейки с подгряване, телевизори в стаята на делегата и съдиите, допълнителни камери извън стадиона, 200 кв. метра изкуствена трева, изграждане на допълнителни женски тоалетни, стесняване на терена с 20 см и монтиране на нова врата на мястото, откъдето излизат футболистите, както и разширяване на ВИП залата. От клуба наеха и ново телевизионно табло, което се използва само за мачовете от Шампионската лига.

Първоначално разходите трябваше да бъдат поделени между клуба и Национална спортна база или поне така бе обявено от Кирил Домусчиев. Но в крайна сметка това не се е случило.

"Поели сме разходи в размер на 19 хиляди лева. Останалите са за сметка на футболния клуб. Не знаем колко точно са", обявиха от счетоводството на НСБ пред "Тема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички