Спортният шеф в Лудогорец с притеснително изказване за нападател на тима


Спортният шеф в Лудогорец с притеснително изказване за нападател на тима
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1634 0

Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков заяви, че шампионите търсят играчи на постовете, на които имат трайно контузени футболисти. Той допълни, че "орлите" никога не са правили селекция без тя да е съгласувана с треньора.

"Договорът на Валдас е за 2,5 години. Щом представяме Дамбраускас значи сме преценили, че той е правилният човек за Лудогорец. Ние нямаме отстъпление като резултати и успехи. Имаме такова откъм поведението и играта на тима. Направили сме анализите. Лудогорец винаги е бил трън в очите на много хора".

"Никога не сме правили селекция без да бъде съгласувана с треньора. За краткото време от неговото назначение вече имаме утвърдени варианти. Най-вече на постовете, на които имаме трайно контузени играчи. Все още не е ясно дали Ихиньо Марин ще се възстанови напълно и затова ще търсим играч на неговия пост. Вратарят има подписан договор с нас от лятото. Настоящият му клуб не иска да се разделя с него сега. Ние ще се съобразим с желанието на Грьонинген".

"Лудогорец не е само футболен клуб, това е сериозен проект. Собствениците искат клуба да се развива. Целта не е една титла или един спечелен мач. Искаме човек, който дългогодишно да развива отбора. Целта е да даваме шанс на нашите юноши. При избора за новия треньор бяха доста нещата, които сме гледали преди да го назначим".

А какво заяви Валдас при представянето си - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички