Sportline.bg разбра: Ето как е напълнен "Лудогорец Арена" за шампионския мач


Sportline.bg разбра: Ето как е напълнен "Лудогорец Арена" за шампионския мач

3781 0

Билети на стойност 0 лева са се раздавали за шампионския мач на Лудогорец, научи Sportline.bg.

В Разград са се раздавали безплатни пропуски, с които да бъде напълнен стадиона за двубоя срещу Локомотив (София), който подпечата 4-ата поредна титла на "орлите" след успех с 4:1 над "железничарите". 

Основно в училищата в града са били раздавани пропуски на цена 0 лева, които впоследствие са се продавали за сума от 10 до 40 лева, информират няколко източници в Разград. 

Редакторски коментар

Инициативата да могат деца да посетят безплатно двубой на Лудогорец сама по себе си е изключителна, защото не са много ръководствата на български отбори, които осигуряват безплатни билети за деца под 18 години. Адмирации за това!

Но, собственикът Кирил Домусчиев държеше да проверим при министъра на финансите Владислав Горанов продадените билети, като босът на "орлите" беше категоричен, че стадионът е разпродаден за шампионския мач, който беше гарниран с изпълнения на Десислава, Крисия, Джена и Цеца Величкович.

Дали подрастващото поколение трябва да присъства на подобен вид инициативи е един въпрос, но най-нормалното нещо беше да кажат от клуба шампион, че са осигурили няколко стотици бройки за по-младите, които нямат 20+ лева, за отидат на мач на Лудогорец.

Няма как обаче да не обърнем внимание на пропуските с 0 лева, при условие че Кирил Домусчиев скочи на въпрос на репортер на BTV за празните места на "Лудогорец Арена", настоявайки че стадионът е разпродаден и дори са се продавали пропуски за правостоящи.

И, отново, адмирации за инициативата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички